Crida Premianenca creu que han recollit els vots de gent que fins ara no votava

Premià Notícies dijous 26 de maig
http://www.ivoox.com/premia-noticies-dijous-26-maig_md_670926_1.mp3″

Crida Premianenca considera que ha recollit el sentiment d’un sector de la població que fins ara no se sentia representat per les forces polítiques tradicionals a la ciutat i que normalment no votaven. Els regidors de la Crida s’han mostrat oberts a parlar amb tothom per garantir la governabilitat de la ciutat, però recorden que el seu Acord Municipal de Proximitat és irrenunciable per arribar a acords de govern.

Quart lliurament de les entrevistes postelectorals que Premià Notícies un ofereix amb les forces polítiques que es presentaven a les municipals de diumenge a Premià de Mar.

Una de les grans sorpreses d’aquest comicis ha estat la irrupció de Crida Premianenca al ple de la ciutat. Amb 1074 vots, el 10,32% dels emesos, la Crida s’ha situat com a quarta força política per davant de la Coalició d’Esquerres i d’ERC, que va quedar fora del Ple. Amb una campanya amb molt pocs recursos econòmics i treballant sobretot les xarxes socials, la Crida ha aconseguit mobilitzar un electorat que buscava una manera diferent de fer política local.

Comentem els resultats electorals i les aportacions que la Crida farà al Ple de Premià de Mar amb el seu cap de llista, Joan Ribet.

Aquesta entrada s'ha publicat en Crida Premianenca i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari