Entrevistes als candidats: Lluís Bernaus (Bloc Municipal)

Entrevista Bloc Municipal (2011.05.10)
http://www.ivoox.com/entrevista-lluis-bernaus_md_647681_1.mp3″

Tanquem ja la secció d’avui dedicada a la campanya per les eleccions municipals i ho fem explicant-vos que aquest matí hem tingut la segona de les entrevistes que des de la programació de Ràdio Premià de Mar us oferirem durant aquesta campanya als set candidats que opten a l’alcaldia de Premià de Mar. Avui era el torn de Lluís Bernaus, cap de llista del Bloc Municipal de Catalunya. Aquestes entrevistes, que condueix la nostra companya Lola Busquets, les podeu escoltar cada dia a 2/4 de 12 del migdia, en el tram final del programa ‘Tot d’Una’. També us les oferim en diferit a les 10 de la nit, a l’inici de la nostra programació nocturna i les podreu escoltar a tothora al bloc que dediquem al seguiment de la campanya electoral.

Aquesta entrada ha esta publicada en Reagrupament, Solidaritat Catalana per la Independència. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Entrevistes als candidats: Lluís Bernaus (Bloc Municipal)

  1. Marc ha dit:

    “obrim finestres” però tanquem portes amb ERC i amb la Crida Premiarenca
    Transparència? primer cal tenir-la a casa vostra: http://premianoticies.wordpress.com/2011/03/25/denuncies-de-coaccions-a-les-primaries-de-si-premia/

Deixa un comentari